Tam Healing System

Το Tam Healing System έχει την επίσημη έγκριση του Κέντρου Έρευνας του Χάρβαρντ, του πανεπιστημίου Virginia Commonwealth University, αναφέρει την εφαρμογή της βάσης έρευνας και του Spaulding Rehab Hospital όπου κάθε εβδομάδα εφαρμόζεται εκεί θεραπείες του συστήματος σε ασθενείς.

Συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου για το οποίο οι μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο, εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.

Το Tam Healing System απαρτίζεται από το Level 1:Tong Ren & Ασκήσεις Σωματικής Ψυχοθεραπείας και το Level 2: THS TuiNa και τη διατροφή.

ΤΟΝΓΚ ΡΕΝ

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς με την εφαρμογή του, παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων, ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανήτες.

Στο ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε την περίληψη της έρευνας που εγκρίθηκε το 2008 από το Institutional Review Boards of the Dana – Father /Κέντρο Έρευνας του Χάρβαρντ και το πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth University από τους Amy M. Sullivan EdD, Susan Bauer-Wu, Phd, RN και Michael Miovic MD, όπου το 86.3% των ερωτηθέντων ανέφερε τα ευεργετικά του Tong Ren.

 

Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται, όταν η ενέργεια (qi ) στο σώμα κυκλοφορεί ανεμπόδιστη.

Το Tong Ren ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Ο practitioner του Tong Ren, στέλνει θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου , καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς.

Η θεραπευτική ενέργεια (qi) από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία αναφέρει συχνά ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο.

Καμία σωματική επαφή δεν χρειάζεται για να μεταφερθεί η ενέργεια. Τρέχουσες απεικονίσεις στην κβαντική φυσική και μέρος της φυσικής υπόσχονται μία καλύτερη επιστημονική κατανόηση αυτού του φαινομένου κατά το οποίο ο ασθενής θεραπεύεται συγχρονισμένος με τις συλλογικές πληροφορίες του προτύπου της ανθρώπινης υγείας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Για όλες τις παθήσεις , δυσλειτουργίες, αυτοάνοσα νοσήματα

 • Σε όλα τα ζωτικά όργανα
 • Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού :
 • Αποτοξίνωση γενική και αποτοξίνωση από χημειοθεραπείες βαριά φάρμακα και ναρκωτικά
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Μεταβολισμό και μείωση βάρους
 • Ενεργοποίηση όλων των οργάνων , αδένων του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, του πνευμονογαστρικού και φρενικού  νεύρου, του διαφράγματος του ανοσοποιητικού, του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, της σπονδυλική στήλης και σπονδυλικής αρτηρίας, της παροχής αίματος από την καρδιά , της παροχής αίματος στον εγκέφαλο και το πρόσωπο , του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Ορμονική εξισορρόπηση
 • Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
 • Στρατηγικές που δρουν στα κύτταρα :
 • Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως  παθογόνα  βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)
 • Σε όλα τα ζωτικά όργανα
 • Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού :
 • Αποτοξίνωση γενική και αποτοξίνωση από χημειοθεραπείες βαριά φάρμακα και ναρκωτικά
 • Διακοπή καπνίσματος
 • Μεταβολισμό και  απώλεια βάρους
 • Ενεργοποίηση όλων των οργάνων , αδένων του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, του πνευμονογαστρικού και φρενικού  νεύρου, του διαφράγματος του ανοσοποιητικού, του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, της σπονδυλική στήλης και σπονδυλικής αρτηρίας, της παροχής αίματος από την καρδιά , της παροχής αίματος στον εγκέφαλο και το πρόσωπο , του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Ορμονική εξισορρόπηση
 • Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
 • Νοητικές και Ψυχικές διαταραχές
 • Εξισορρόπηση  και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης

Κατόπιν λήψης ιατρικού ιστορικού ή περιγραφή του συμπτώματος, εφαρμόζεται η αντίστοιχη ή οι αντίστοιχες θεραπείες.

Ακόμα και άνευ σωματικού συμπτώματος, οι εφαρμογές που αφορούν τα γενικά πρωτόκολλα του οργανισμού, δρουν  προληπτικά και αποφέροντας ζωτικότητα και ευεξία διατηρώντας σε ισορροπία τον βιοηλεκτρισμό του σώματος .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να νιώσουν τα ψυχολογικά και τα φυσικά συμπτώματα να βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας , συγκεκριμένα στον πόνο της μέσης, στην αρθρίτιδα ή σε ένα σφιγμένο λαιμό.Σε κάποιες περιπτώσεις οι ασθενείς μπορούν να νιώσουν τα οργανικά ή ψυχολογικά συμπτώματα να εξασθενούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Συγκεκριμένα όπως οι πόνοι χαμηλά , αρθριτικά, σφιγμένος λαιμός. Νόσοι όπως ο  διαβήτης , αγονιμότητα, ηπατίτιδα, αναιμία και έιτζ απαιτούν αιματολογικές εξετάσεις ώστε να μπορούν να επιδείξουν τα οφέλη του Tong Ren.

Άλλες περιπτώσεις όπως καρκινικοί όγκο, σπασμένα κόκαλα, πέτρα στα νεφρά και κυρώσεις χρειάζονται ακτινογραφίες , μαγνητικές ώστε να επιδείξουν εσωτερικές αλλαγές. Οι ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται αποδείξεις για τα οφέλη ή τη θεραπεία ή τα θεραπευτικά αποτελέσματα των συνεδριών του Tong Ren θα πρέπει να επισκεφθούν το γιατρό τους ώστε να πιστοποιηθούν.

Μερικοί ασθενείς μπορούν να αντιληφθούν πότε η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως  μείωσης βάρους, αύξησης βάρους, αϋπνίας , αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη, άσθμα και διάρροια.

Σε μερικές περιπτώσεις τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν από αντίδραση της χορηγημένης φαρμακευτικής αγωγής και σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει ο ασθενής να συμβουλευτεί το γιατρό του με στόχο την αλλαγή  της φαρμακευτικής αγωγής. Οι ασθενείς οι οποίοι θέλουν να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα του Tong Ren σε σχέση με την κατάστασή τους θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό που έχει την ενδεδειγμένη κατάρτιση και την τεχνολογία ώστε να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις.Μερικοί ασθενείς με  καρκίνο στο στήθος κατά τη διάρκεια των συνεδριών Tong Ren έχουν νιώσει τον όγκο να συρρικνώνεται, να μαλακώνει ή και να εξαφανίζεται

THS TUINA

Ο Tom Tam με τις γνώσεις του στη χειροπρακτική θεραπεία ιατρικού μασάζ Tui Na, στον βελονισμό και στη Δυτική Ανατομία άρχισε να διακρίνει συγκεκριμένα μπλοκαρισμένα ενεργειακά κέντρα για κάθε ασθένεια.

Το Tuina, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασιατικών σωματικών ασκήσεων και αρχικά επικεντρώθηκε στους μεσημβρινούς της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, καθώς και σε συγκεκριμένα σημεία εκτός μεσημβρινών. Είναι το ίδιο αναλυτικό με τον βελονισμό και μοιράζεται την ίδια βασική φιλοσοφία.

Ο Joseph Lucier (συνεργάτης του Tom Tam και συγγραφέας του βιβλίου Tam Healing System- Illustrated Anatomy), όντας πιστοποιημένος θεραπευτής ιατρικού μασάζ και έχοντας πάνω από 11 χρόνια εμπειρία στο Tong Ren και στο μασάζ Tui Na, ανέπτυξε μια φόρμα ειδικά για το Tam Healing system. . Παρέχει μέγιστη δυνατή προσπέλαση και εύκολη πρόσβαση για τη διάνοιξη των ενεργειακών μπλοκαρισμένων σημείων χρησιμοποιώντας τα χέρια.

Το Tam Healing System έχει τις τεχνικές χεριών αυτών των παραδόσεων και τις εφαρμόζει στη φιλοσοφία του Tam Healing System. Το Tο Tam Healing System δεν συνιστά μορφή Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Τα σημεία βασίζονται σε πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας.

Ο στόχος είναι η διάνοιξη ενός ενεργειακού μπλοκαρισμένου σημείου σε περιοχές που σχετίζονται με την ανατομία και τη φυσιολογία της Δύσης. Σε μια συνεδρία THS TuiNa στόχος είναι να ξεμπλοκάρει όλο το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Συμπαθητικό, Παρασυμπαθητικό, Κρανιακά Νεύρα, η Λέμφος ώστε το σώμα να αποτοξινωθεί.

Με τον τρόπο αυτό εντοπίζονται τα μπλοκαρίσματα στον θεραπευόμενο που επιβεβαιώνουν θέματα υγείας είτε που ήδη έχει παρουσιάσει είτε έχει την προδιάθεση.

Δεν γίνεται διάγνωση της κατάστασης αλλά διάγνωση του μπλοκαρίσματος κάτι που λειτουργεί και προληπτικά αλλά και θεραπευτικά.